Waarom is CropBytes een unieke farming game?

Bouw vandaag nog je eigen crypto boerderij met CropBytes. Heb je altijd al gedroomd van een online spel waar je geld mee kunt verdienen? Dan is CropBytes misschien wel waar je al heel lang naar op zoek bent. Deze game maakt onderdeel uit van een digitale wereld die de Metaverse wordt genoemd. De kans is groot dat je daar wel eens van hebt gehoord. CropBytes is zeer toegankelijk en geschikt voor spelers van alle leeftijden. Wat maakt het uniek ten opzichte van andere digitale farming games?

Wat is CropBytes en waarom is het een uniek spel?

CropBytes is een spel waarin je een eigen boerderij met dieren en gewassen krijgt. Dat klinkt nog niet zo bijzonder, want er zijn meer populaire farming games. Denk bijvoorbeeld aan het inmiddels legendarische ‘Farmville’. CropBytes is echter uniek omdat je tijdens het spelen geld kunt verdienen. Het is een zogeheten ‘play-to-earn’ game, wat betekent dat je door bepaalde verrichtingen te doen digitaal geld verdient. Voor het telen van gewassen en het fokken en doorverkopen van dieren ontvang je cryptocurrency in de vorm van CBX.

Online geld verdienen met het bouwen en beheren van een eigen cryptocurrency boerderij?

Maak dan vandaag nog via deze unieke link een account aan en ontvang tijdelijk een gratis game asset van ongeveer 30 euro.

cropbytes boerderij spel

Uniek, verfrissend en up-to-date
Is CBX jouw ticket naar de blockchain gaming revolutie? Opent het een andere wereld voor jou? Wel als je gelooft in de potentie van CropBytes. De maker van het spel, Sandeep Kumar, en zijn team willen miljoenen investeerders en gamers van over de hele wereld met elkaar verbinden. Tijdens het spel leren deelnemers crypto kennen omdat ze daarin worden betaald. Dit spel bestaat al sinds 2018 en mag zich inmiddels een van de oudste digitale farming games noemen. Dit betekent natuurlijk niet dat de ontwikkeling is gestopt. Sterker nog: CropBytes blijft leuk en verfrissend omdat er steeds nieuwe updates, functies en producten bijkomen.

Sterke gemeenschap
CropBytes focust zich op het bieden van een geweldige spelervaring. Inmiddels wordt het gespeeld door 250.000 mensen van over de hele wereld, en dat aantal zal naar verwachting verder toenemen. Het landbouwsimulatiespel kent namelijk een sterke gemeenschap en, ook belangrijk, een aantal spelers hebben er flink wat geld mee verdiend. Ben jij de volgende?

Hoe begin je met spelen?
‘Alle begin is moeilijk’, is een bekende uitspraak. Dat geldt zeker voor CropBytes. Als speler begin je klein met een paar schuurtjes op het virtuele land. De bedoeling is dat je een bepaalde rol aanneemt. Dat zijn er in totaal drie, namelijk ‘boer’, ‘handelaar’ en ‘investeerder’. Zoals je kunt verwachten verricht een boer of boerin allerlei werkzaamheden op het virtuele land. Denk aan het verbouwen van gewassen, het opslaan van voorraden en het verkopen van eventuele overschotten op de markt. Je mag de verkoopprijs helemaal zelf bepalen.

Handelen of bezitten
Een handelaar binnen dit spel verdiept zich in het vraag en aanbod op de markt. Op basis daarvan worden er onder andere dieren, spelkaarten en goederen op de markt verhandelt. Vind je het interessanter om iets te bezitten? Koop dan kostbaar bezit, zoals een windmolen en eiland. Hou het bezit vast totdat je voldoende rendement hebt. We wensen je veel succes en plezier met deze innovatieve blockchain game!

Gratis CropBytes account aanmaken?
Klik hier en ontvang tijdelijk een game-asset van ongeveer 30 euro.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *